Ugrás a tartalomra

Együtt szórakozott a görömbölyi közösség

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 29. vasárnap 14:52
Megtartották hagyományos őszi családi napjukat a görömbölyiek. A helyi közösség tagjai jól ismerik egymást, és évente többször is szívesen együtt-töltik a hétvégéjüket, miközben vendégeiknek megmutatják értékeiket.
Képgaléria! Fotó: Juhász Ákos

Nehéz Károly visszatekintett az elmúlt kilenc évre, amikor is szerinte a legtöbb utat Görömbölyön és Miskolctapolcán sikerült felújítani ebben az időszakban. – Elég sok eredményt sikerült felmutatni. Több száz millió forintot költöttünk az utak felújítására, és emellett is látom, hogy van még mit folytatni – mondta a politikus, aki bemutatta a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjét, Hegyi-Kéri Ágnest.

– Én abban hiszek, hogy az a hely, ahol lakunk, attól válik igazi otthonná, hogy tudunk leülni, beszélgetni, családiasan együtt lenni. Ez a nap is arról szól, hogy az értékeinket megmutassuk itt, Görömbölyön – mondta Hegyi-Kéri Ágnes, aki jelenleg dédszülei házában él. – Itt jó élni, ez olyan, mint egy szeretetteljes falu, ismerik egymást az emberek, sok közösségi program van, és folyamatosan fejlődik a településrész.

Voltak mazsorettek, felléptek óvodások, iskolások, és bárki beállhatott az Esztenás táncházba.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!