Ugrás a tartalomra

Élete legjobb eredményét hozta születésnapjára

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 16. hétfő 19:42
A negyedik helyen végzett a Bulgáriában megrendezett öttusa-világkupán Guzi Blanka. A szülinapos miskolci sportoló ezzel élete legjobb eredményét érte el.
Guzi Blanka

Múlt hét végén véget ért az Albenában megrendezett világkupa-forduló, ahol az egyéni verseny döntőjében nemenként három magyar versenyzőnek szurkolhattunk. A lányok küzdelmeiből Guzi Blanka legjobb magyarként a 4. helyen ért célba, míg Simon Sarolta a 12., Réti Kamilla a 17. helyen zárta a versenyt.

Blanka a befutót követően dühös volt a teljesítménye miatt, de pár óra elteltével már másképpen látta a dolgokat és örült az elért negyedik helyezésének.

„Összegezve az eddigi világkupa-teljesítményeimet, gyakorlatilag az történt, amire számítottam. Az előző szezonokhoz hasonlóan sikerül idén is versenyről versenyre fejlődnöm, és bár a döntőn már eléggé érződött rajtam a fáradtság, rengeteg van még bennem. Egyik világkupa-fordulón sem állt össze egyszerre minden, de mindegyik szám sikerült már legalább egyszer nagyon jól. Próbálok rájönni, hogyan tudom ezeket a jobb eredményeket egy versenyen belül összegyúrni. A következő hét a regenerálódásé, hiszen most eléggé lemerült az elem, de megyünk is tovább, hiszen az ankarai világkupán is rajthoz állok pár hét múlva” - nyilatkozta a város napján Az év sportolója díjjal elismert fiatal öttusázó.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!