Ugrás a tartalomra

Elhalasztott rangadó

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 25. péntek 16:20
Felelős döntést hozott a Miskolc Steelers szakmai vezetősége, amikor kérték idei első mérkőzésük elhalasztását. Az ok: a koronavírus gyors terjedése.

Aggod Péter szakosztályvezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy pár nappal a Budapest Wolves II. elleni mérkőzés előtt halasztást kértek a szövetségtől, amit meg is kaptak. – Nincs olyan saját játékosunk, akinek pozitív lett volna a tesztje. Elővigyázatosságból hoztuk meg a döntést. Most pihenünk egy bő hetet, edzéseket sem tartunk. Ha minden jól alakul, akkor a Győr Sharks elleni találkozó lesz az idei első mérkőzésünk október 11-én.

A hét elején még úgy volt egyébként, hogy a hétvégi derbi zártkörű lesz, online lehetett volna követni a mérkőzést – ami máris egy rangadó lett volna. A már egy győzelemmel álló és rájátszás-esélyes Farkasok érkeztek volna Miskolcra. A meccset a tervek szerint november elején pótolják.

Mint ismert, a HFL (az Acélosok is itt szerepelnek eredendően) a járvány miatt teljes egészében elmaradt idén. A Steelers a másik miskolci klubbal, a Renegades gárdájával együttműködve, közös csapattal a Divízió I-be neveztek, de annak programját átírták az elmúlt hetekben más nevezők visszalépése nyomán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!