Ugrás a tartalomra

Elindult a HELL Challenge

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 15:13
Harminc fő részvételével indult az első HELL Challenge a miskolci M1 Fitness edzőteremben. A versenyzőknek játékos, ám komoly fizikai erőnlétet igénylő feladatokat kellett teljesíteni – mindezt egymással és az idővel versenyezve.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra, aminek elengedhetetlen eleme a rendszeres testmozgás. Aki már egyszer ráérez az ízére, óhatatlanul is a szenvedélyévé válik a sportolás, minden egyes kihagyott edzés hiányérzettel jár. A rendszeresen sportolók számára a versenyzés saját határaik feszegetése, és csak ráadás, ha mindez játékos formában zajlik.

Erre a játékosságra épül a miskolci M1 Fitness új kihívása, a HELL Challenge. Majomlétra, traktorkerékre kalapácsütés, agility létra training, kettlebell cipelés, futás, fekvenyomás, burpee, ügyességi dobás, plank… csak párat említve azon feladatokból, amit a HELL Challenge versenyzőinek teljesíteniük kellett augusztus első hetében az M1 Fitnessben, méghozzá folyamatosan küzdve az idővel. Női és férfi kategóriában külön is hirdettek nyertest, és mivel a feladatsor a statikus alkartámasszal fejeződött be, különdíjban részesültek a legtovább plankező versenyzők.

“Tisztában voltam vele, hogy nem könnyen teljesíthető gyakorlatsort állítottunk össze az első HELL Challenge-en, mégis lenyűgöző volt látni, hogy mindent megtettek a versenyzők egyéni sikerükért.  Őszintén gratulálok minden egyes résztvevőnek és már alig várom a következő fordulót. Ilyen motivált versenyzőkkel talán még ennél is izgalmasabb lesz a verseny!” – nyilatkozta az M1 Fitness Miskolc sportlétestmény vezetője, Mádi Tamás.

A HELL Challenge következő fordulója szeptember 14-én, szombaton lesz, ahol ismét neki lehet vágni az első versenynapon már megismert feladatoknak és pályának. A szervezők bíznak abban, hogy az első forduló után sokaknak megjön a kedve a versenyzéshez, hiszen az esély még a később csatlakozók számára is adott, és jobbnál jobb eredmények születnek a második vagy akár az azt követő, harmadik fordulóban is.

Az abszolút nyertes az lesz, aki a három forduló összesített pontozásában a legmagasabb pontszámot éri el, így azé is lehet a fődíj, aki nem teljesíti mindhárom fordulót.

Az M1 Fitness a jövőben tervezi, hogy rendszeresen indít majd ehhez hasonló háromfordulós versenyeket, amelyen a versenyzők játékos feladatokon keresztül, versenyenként különböző pályán mérhetik össze erőnlétüket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!