Ugrás a tartalomra

Elmaradt a diósgyőri győzelem

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 30. vasárnap 17:06
A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a DVTK a Kozármisleny ellen játszott, és az első félidőben csak egy kapufát látott a közönség, gól nem esett - számolt be a dvtk.eu.

Mint írják, a második félidőben egyre jobban nyomott a DVTK, de a vendég kapus mindent védett, mígnem egy jobb oldali beadás után egy védőről a saját kapujába pattant a labda. Mégis elmaradt a diósgyőri győzelem, mert a hajrában egy bombagóllal pontot mentettek a vendégek.

Juhász Ákos képgalériája


Diósgyőri VTK - HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 3058. néző. Játékvezető: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Szilágyi Norbert).

DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Koman Vladimir, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Bertus Lajos, Lukács Dániel, Gera Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Kozármisleny: Lékai Soma - Beke Péter, Horváth Dániel, Füredi Szabolcs, Berdó Máté - Tölgyesi Viktor, Kosznovszky Márk - Guth Ádám, Vajda Roland, Kirchner Krisztián - Kulcsár Kornél. Vezetőedző: Szekeres Zoltán.

Csere: Kulcsár Kornél helyett Nagy Erik és Vajda Roland helyett Bartha László a 62, Koman Vladimir helyett Cseke Benjámin és Bertus Lajos helyett Jurek Gábor a 65., Berdó Máté helyett Kotroczó Péter és Kirchner Krisztián helyett Károly Bálint a 70., Gera Dániel helyett Könyves Norbert és Lukács Dániel helyett Eppel Márton a 72., Guth Ádám helyett Tóth Zoltán a 77. percben.
Sárga lap: Szatmári Csaba a 43.,  Füredi Szabolcs az 50. percben.
Gólszerző: Füredi Szabolcs (1-0, öngól) a 71., Bartha László a 87. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!