Ugrás a tartalomra

Élőben vitázna Bartha György Hollósy Andrással (VIDEÓVAL)

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 10. szombat 11:26
Amennyiben az ellenzéki politikus elfogadja a felkérést, a Miskolc Televízió élőben közvetíti az eseményt.

Ahogyan arról beszámoltunk, nyílt, élő televíziós vitára hívja Bartha György, a fideszes Hollósy Andrást. A Velünk a Város frakció Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a kezdeményezés oka a több alkalommal megszólított közlekedési társaság, amelyet a miskolci Fidesz mind a közösségi médiában, mind az írott sajtóban folyamatosan bírál. 
Bartha György a Miskolc Televízió híradójának, a  Miskolc Mának úgy fogalmazott, úgy fogalmazott, megelégelte a virtuális térben terjedő hazugságokat. Azt szeretné, ha a fideszes képviselő nem csak az online térben fogalmazna meg kritikát a tömegközlekedéssel kapcsolatban, hanem azt szemtől-szemben, élő adásban is megtenné, ahol lehetőség van reflektálni a felvetett problémákra. A vitára szeptember 14-én, szerdán este kerülne sor. Amennyiben az ellenzéki politikus elfogadja a felkérést, a Miskolc Televízió élőben közvetíti az eseményt.

- A vita akkor lesz sikeres, ha Hollósy képviselő úr elfogadja az invitálásomat, és eljön és a vita létre fog jönni. Fontosnak tartanám ezt a lehetőséget azért, hogy azok az emberek, akik csak a Facebookról tájékozódnak, és nem akarnak máshonnan, azok is az igazságot tudják meg arról, hogy miért van ilyen helyzetben és hogy került ilyen helyzetbe a miskolci tömegközlekedés - tette hozzá Bartha György.

Információink szerint Hollósy András hivatalosan továbbra sem reagált a felhívásra. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!