Ugrás a tartalomra

Engedély nélküli Szinva-híd: a balesetveszély megszüntetését sürgetik

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 11:58
Levélben szólította fel az építkezés miatt kialakult balesetveszélyes helyzet felszámolására a Szinva terasznál, a patak felett tulajdonosi engedély nélkül kialakított, félkész híd építtetőjét Miskolc - közölte a városháza sajtóosztálya.
Fotó: MiNap-archív


Ahogyan arról korábban beszámoltunk,  az önkormányzat még múlt hét kedden állíttatta le az építési munkákat, mivel annak a szórakozóhelynek, amely az építkezést megrendelte, a munkálatok megkezdése előtt több engedélyre, köztük a Szinva patak tulajdonosaként a miskolci önkormányzat tulajdonosi hozzájárulására is szüksége lett volna, ám ilyet nem adott ki a polgármesteri hivatal.
 
- Az önkormányzat mostani levelében bekérte az építtetőtől azokat a dokumentumokat is, amelyek birtokában megkezdték az építkezést. Valamint felszólította az érintett szórakozóhely tulajdonosát, hogy az engedély nélküli építkezés miatt kialakult balesetveszélyes állapotokat minél előbb szüntesse meg - írja hivatal.

Különösen sürgős ez azért - teszik hozzá - mert a terület a belvárosban található, ahol, főleg hétvégenként, több ezer fiatal szórakozik, így az ő védelmük érdekében is sürgető a balesetveszélyes állapotok felszámolása.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!