Ugrás a tartalomra

Ez is szoros volt, de újabb három ponttal gazdagodott az MVLC

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 16. vasárnap 12:18
Zsinórban harmadik szoros mérkőzését játszotta a miskolci férfi vízilabdacsapat, de sikerült legyűrni a szentesieket szombaton a Kemény Dénes uszodában. A végig kiegyenlített csatát egyetlen góllal a hazaiak nyerték, köszönhetően Nikola Brkic rendkívül gólerős játékának.

Míg a Szentes a kiesés elkerüléséért, addig a Miskolc az alapszakasz 8. helyéért szerette volna gyűjteni a bajnoki pontokat.

A miskolci csapat Facebook-oldalán olvasható mérkőzés-tudósítás szerint nehezen jött az első lőtt gól, végül csak az első negyed végén talált be Brkic, ami egyben a 200. miskolci találat volt a bajnokság során.

Forrt a víz a medencében, sűrűn jöttek a kiállítások, végül öt játékos sem fejezhette be a vízben a mérkőzést, de mindeközben Nikola Brkic a gólszerzéssel volt elfoglalva. A montenegrói légiósra jöttek ki a figurák, illetve ő vállalt a legtöbbet a támadások során - a vezérletével 10:9-re nyert a miskolci gárda, így az utolsó 3 mérkőzésen szerzett 7 ponttal már 4 pont az előnyük a Szegeddel szemben a bajnokságban, és őrzik a 8. helyüket.

Eredmény:
PannErgy-MVLC-Miskolc - Metalcom Szentes 10:9
Brkic (6); Várkonyi (3); Molnár (1)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!