Ugrás a tartalomra

Féláron kínálja szolgáltatásait az egészségügyben dolgozóknak a miskolci Erchonia Lézerklinika

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 04. péntek 09:53
Egészségügyi szolgáltatóként a legtöbb amit tehetünk, hogy nagy kedvezménnyel ajánljuk szolgáltatásainkat és segítjük az ellátásban részt vevők rekreációját – írják honlapjukon. (Támogatott tartalom.)

A hónapokon át tartó megpróbáltatásokat követően fellélegezni látszik a magyar egészségügy. Számos vállalkozás felajánlotta kedvezményeit az EÜ dolgozóknak, az elismerést kifejezendő.

Így tesz a miskolci Erchonia Lézerklinika is, ahol egész június végéig regisztrálhatnak a felajánlott, féláron kínált szolgáltatásokra. A rendelőben rekreációs kezelések egész sorából választhatnak az időpontra jelentkezők, többek között fájdalomkezelésre, rehabilitációs kezelésekre és alakformáló kezelésre. Valamennyi szolgáltatásukat felsőkategóriás eszközökkel, lágylézeres technológiával végzik.

A kedvezményt egészségügyi szakdolgozók, közegészségügyben dolgozó orvosok, háziorvosok, ellátásban résztvevő orvostanhallgatók, az Országos Mentőszolgálat munkatársai, kórházak alkalmazásában lévő egyéb munkavállalók vehetik igénybe.

A részletekről további információval szolgál a rendelő honlapja a www.lezerszalon.hu linken.

Erchonia Lézerklinika
3530 Miskolc, Kont István u. 11.
+36 70 331 3532
H-P 08:0 – 16:30
info@lezerszalon.hu
www.lezerszalon.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!