Ugrás a tartalomra

Felismeri? Benzinkutat rabolt ki

police.hu
Utoljára módosítva
2021. június 17. csütörtök 15:50
A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi töltőállomást kirabló férfi azonosításához.
A grafika tovább segítheti a nyomozást. Forrás: police.hu

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt rendelt el nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben, aki a Szentpéteri kapuban található egyik benzinkúton rabolt május 23-án este 9 órakor, ahogyan arról korábban írtunk. Az elkövető kapucnit és maszkot viselt, és kezében egy késsel parancsolt rá az alkalmazottra, hogy adja át a bevételt. A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot és távozott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta.

A rablásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, melyen egy sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi látható, aki a felvételen sántít.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfivel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!