Ugrás a tartalomra

Fergeteges retró buli és prémium szilveszteri gálavacsora az Avalon Sörkertben!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 23. csütörtök 12:19
Az Avalon Park, ahogy egész évben, úgy december 31-én is szenzációs élményekkel gazdagítja vendégeit. A kihagyhatatlan gasztronómiai különlegességek mellett retró diszkóra és egy nem mindennapi tűzzsonglőr show-ra számíthat az Avalon Sörkertben ünneplő társaság. (Támogatott tartalom.)

Az Avalon Park a természet ölelésében, szemet gyönyörködtető ünnepi fényáradatban biztosít rendkívül hangulatos helyszínt az új év köszöntésére. A nemzetközi ízeket felvonultató, ínyenc streetfood különlegességeiről híres Sörkertben változatos fogásokból álló ünnepi lakomával kezdődik a szilveszter este. A vendégek többek között kemencében sült húsokat, korhely káposztalevest, BBQ csirkecombot, vagy füstön sült marha flank steaket fogyaszthatnak a fergeteges parti előtt, majd éjfélkor az újév elmaradhatatlan fogásaként lencsefőzelékkel, sült malaccal, vagy argentin bélszínből készült töltött káposztával köszönthetik a 2022-es évet!

A szilveszter kulináris ünneplését a hajnalig tartó bulizás teszi majd igazán teljessé DJ Bordee jóvoltából, aki a 90’-es évek örökzöld slágereivel perdíti táncra az ünneplő társaságot. Amikor éjfélt üt az óra, pihenésképp egy egyedi és elképesztően látványos tűzzsonglőr show szakítja meg a bulit a park főbejáratánál, ami garantáltan lenyűgözi majd az ünnepi mámorban úszó vendégeket.

A részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, amit december 26-ig az info@avalonristorante.hu e-mail címen jelezhetnek az érdeklődők az étterem kollégáinak!

Amennyiben pedig egy házibuliban tölti az év utolsó napját, a fenséges Avalon ízekről ez esetben sem kell lemondania! A park olasz étterme idén is házhoz viszi az ünnepi fogásokat – úgymint az ínyenc virslitálat, a különleges hidegtálat salátaválogatással, vagy a prémium hústálat válogatott köretekkel – melyet december 29. 20:00 óráig rendelhetnek meg előre az otthon ünneplők a 06 46 200 245-ös telefonszámon.

Ünnepeljék Avalon módra az új évet!
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!