Ugrás a tartalomra

Fergeteges zenés, táncos bulit ígér a Lóci játszik

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 13. vasárnap 18:50
Augusztus végén a Miskolci Kulturális Központ vendége lesz a Lóci játszik. Hazánk jól ismert pop-rock együttese zárja majd a nyarat a Csengey kertben.
Fotó: Lóci játszik Facebook

A Lóci játszik idestova 10 éve működő Fonogram-díjas pop-és rockzenekar. Egyik legnagyobb sikerük a Nem táncolsz jobban, mint én című sláger. Az együttes eredetileg egy egyszemélyes produkcióból nőtte ki magát. Az alapító Csorba Lóránt, azaz Lóci, akinek már nagyon fiatalon megmutatkozott a zene iránti érdeklődése és tehetsége. 
A 2010-es évek elején egymaga alkotta a formációt, amelyhez később egy billentyűs és egy gitáros is csatlakozott, így jött létre a Lóci játszik nevű zenekar. 

Igazán a 2014-es év hozta meg hírnevüket, első koncertjüket is ennek az évnek a végén adták, utána pedig már elkerülhetetlenül jött is az első albumuk megjelenése. 2017-re valóban beérett a munka gyümölcse, hiszen a srácok az év felfedezettjének járó Fonogram díjat is megszerezték, sőt, ebben az időben már két világhírű formáció előtt is játszhattak: Pink előzenekaraként léphettek fel a Szigeten, a Strand Fesztiválon pedig a Bastille előtt. 

Azóta csak növelték albumaik és díjaik számát. Ezúttal a Csengey kertbe látogatnak el, hogy egy fergeteges estét tölthessünk velük, és végre az is kiderüljön, táncol-e jobban valaki, mint Lóci. De a koncert után senki ne rohanjon haza, a partihangulat az est további részében is garantált, hiszen a Kerti Partin DJ Bordee hozza majd a jobbnál jobb zenéket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!