Ugrás a tartalomra

Folytatódik a suhanás a Miskolc Televízióban

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 15. szerda 10:42
Újra a gázra lép a „Suhanj velem!” stábja, jövő héten friss műsorral jelentkezik a Miskolc Televízió – néhány részletet már most elárulunk.
Gulybán Péter műsorvezető nem lassít, újabb járműcsodákkal érkezik. | Fotó: Juhász Ákos

Bizonyos szempontból rendhagyó lesz a következő adás, az azonban változatlan, hogy izgalmas autókkal jelentkezünk – mondta a műsor vezetője, Gulybán Péter. – Pénteken nem akármilyen résszel jelentkezünk: járművekben most sem lesz hiány, de ezúttal a fókusz az autóbérlésen lesz. Nézőinkkel megosztjuk, hogyan lehet a Zenit Autó Rent Kft.-nél tartós bérlést kötni.

Manapság egyre többen választják ezt a módot az autóvásárlás helyett, ezért a szerkesztők úgy gondolták, érdemes közelebbről is megvizsgálni, hogyan működik ez a rendszer. Olyan kérdésekre kapnak választ a nézők, mint például milyen feltételekkel lehet autót bérelni, milyen plusz extrákat nyújthat számunkra ez a szolgáltatás.

– És ahogy megszokhatták, ezúttal sem maradunk sztárok nélkül: több ismert személy lesz a segítségemre, akik maguk is sokat tudnak a bérlésről, hiszen ezzel a szolgáltatással autóznak a mindennapokban. Megosztják majd saját tapasztalataikat velünk. De más miatt is érdemes velünk tartani: az előző adásokhoz hasonlóan ezúttal is lesz nyereményjáték. Nincs más hátra tehát, ahogy mondani szoktuk: öveket becsatolni, lábat a gázra, és suhanásra fel! – adott zöld jelzést a műsorvezető.

A „Suhanj velem!" következő adását pénteken a Híradó után, 18:25-től láthatják a Miskolc Televízióban.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!