gasztronómia

Miskolc és Borsod újra reflektorfényben: rekord számú Michelin-elismerés Magyarországnak
Soha nem látott siker született a MICHELIN Guide 2025 október 9-i díjátadóján.

Ízek és kihívások a Nagyavason - a szombati kvaterkán minden is volt
Az Avasi Kvaterka egésznapos programkavalkáddal várta a koránkelő vagy későn fekvő miskolciakat.

Iszkor iszkiri a Gajdóba, Luca adott interjút a minapnak
Iszkor után Gajdó. Hivatalosan péntektől tudjuk: a magas minőségű vendéglátóhely tulajdonosai Mályinka után Miskolc felé, Miskolcon nyitnak. Az Iszkor étterem márkává tétele után a Bortanya helyén jövőre a Gajdó is felkerül a régió kulináris, gasztró térképére.

Séfsapkákkal értékelték a franciák a miskolci éttermeket
Az egyik legrangosabb francia éttermi kalauz inspektorai járták inkognitóban Miskolc éttermeit, szigorú szempontok szerint osztva a minősítéseket, amelyeket a sapkák szimbolizálnak.

A miskolci street food úttörő, aki rátromfolt a lebbencslevesre
Külföldre készült, helyette végül megnyitotta a város első leves bárját Bárczi Tamás.