Ugrás a tartalomra

Fontos a személyes kapcsolat

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 28. csütörtök 12:35
Személyesen is várja a martinkertvárosi és szirmai lakosokat Cseléné Figula Edina.

A 2-es számú választókerület Velünk a Város színeiben politizáló önkormányzati képviselője fontosnak tartja a rendszeres és személyes kapcsolattartást a körzetében élőkkel. A pandémia azonban az utóbbi két évben csökkentette ennek lehetőségét, így aztán sokan e-mailben, telefonon és messenger üzenetben keresték, keresik meg.

- Ilyenkor igyekszem minél előbb válaszolni, de a közvetlen kommunikációt és a visszaértesítést megnehezíti, hogy ennyi felületen, írásban tartjuk a kapcsolatot egy ekkora lakóközösséggel. Így azt a döntést hoztam, hogy rendszeresen, adott időben és helyen, személyesen leszek elérhető annak, aki kéréseivel, kérdéseivel megkeresne - fogalmazott Cseléné Figula Edina.

Arról tájékoztatott a képviselő, hogy minden páratlan hónap első szerdáján Szirmán, a posta épületében, és páros hónapok első szerdáján Martinkertvárosban a kihelyezett önkormányzati helyiségben lesz elérhető délután 5 és este 7 óra között.

Hozzátette, ha sürgős, azonnali intézkedést megkövetelő üggyel kapcsolatban szeretnék megkeresni, akkor a 0630/643-46-68-as telefonszámon, vagy a cselene.figula.edina80@gmail.com címen elérhetik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!