Ugrás a tartalomra

Forraltságok és egyéb finomságok az Avasi Kvaterkán

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 05. vasárnap 13:17
A Kvaterka csapata is összefogott a Miskolci Kocsonyafesztiválhoz, így szombat este a történelmi Avason is gasztronómiai különlegességekkel, és persze zenével várták a miskolciakat és a városba látogatókat. 
Avasi Kvaterka a Kocsonyafesztiválon - Mocsári László képgalériája

A Bortanyán, este hét órától La Barriere Manouche hangulatos jazz muzsikájával biztosította a hangulatot. Utánuk este kilenctől Találka Party, ahol DJ Sebastian retróbulijával melegíthették fel magunkat a résztvevők, ha a forralt finomságoknak addig nem sikerült volna. A nemrégiben elkeresztelt Miénk Itta téren (a Polgármester Pince előtti placcon) pedig LuiBig tolt egy hatalmas utcabált este hét órától.

A Gallay Kézműves Pince, a Gere & Schubert Borászat, a Trautson Pince, a Csóbor Pince, Maul Zsolt Pincészete, a Gróf Buttler Borászat csodálatos nedűi és Miskolc város 2022-es borai kerültek poharakba. De lesz forralt formában is bor, illetve pálinka és sör is.

A finomságokért a Forró Kutya Barbecue volt a felelős. Füstös boszorkánykonyhájukban bbq oldalas, asado grillen sült malac és brutál tépett húsos szendvicsek készültek majd. A Polgármester Pince tepertővel készült, a Nádler Pince kakastaréjt sütött és friss kenyérrel kínálta. A Poroszkai Pince pedig hurkával, kolbásszal, sült tarjával várta az éhes kvaterkázókat. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!