Ugrás a tartalomra

Fotópályázat a járvány pozitív élményeiről

MTI
Utoljára módosítva
2021. március 12. péntek 12:19
A járványhelyzet ellenére megélt pozitív, lélekemelő, a nehézségeken átsegítő élményeket megmutató fotókat vár a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a hazai középiskolások, valamint magyarországi és külföldi egyetemi hallgatók számára meghirdetett fotópályázatán.

A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy az elmúlt egy év kihívásai során sokat tanulhattak az emberek magukról, környezetükről, a változáshoz való alkalmazkodási képességükről.     

Rámutattak: bár alapvetően rossz emlék a vírus elleni védekezéssel eltöltött időszak, számos pozitív élménnyel is járt a járvány.     A "PosiTivE - "Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet?" elnevezésű fotópályázatot két kategóriában, hazai középiskolás és magyar, illetve külföldi társegyetemek polgárainak hirdetik meg.     

A szervezők az elkészült fotókat a photo2021@pte.hu e-mail címre várják április 30-ig.    

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli, és az általuk legjobbnak ítélt ötven alkotást teszik közzé a PTE hivatalos közösségi média felületein.    

A szakmai zsűri által kiválasztott kategóriánkénti első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázatról további információ  itt  található.

További hírek

Olvasnivaló