Ugrás a tartalomra

Gála Home – az otthon ruhái

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. március 04. csütörtök 16:40
Mint ahogyan az ember stílusát, egyéniségét és önmagához való viszonyát le lehet olvasni ruházatáról, ugyanígy árulkodik rólunk lakásunk külleme is. Nem mindegy tehát, hogy milyen ruhát adunk bútorainknak, ablakainknak. A Gála Home a mai divatnak megfelelő lakástextilt kínál minden mennyiségben a vásárló igényével összeegyeztetve.

A cég elődje 1949 óta működik. Eleinte ruházati nagykereskedés volt, majd idővel bővítették kínálatukat, szolgáltatásukat, folyamatosan alkalmazkodva az igényekhez. Így jött létre több kiskereskedelemi bolt és a nagykereskedés mögött álló varroda is. 

Termékeik között szerepel bármi, ami függöny: ez lehet fényáteresztő, dekor vagy akár a különleges szövési technikával készült blackout függöny, ami télen nem engedi ki, nyáron pedig be a meleget. Emellett az üzletben megtalálható szőnyeg, ágynemű, törölköző, kádkilépő, méteráru, abrosz, pléd és ágytakaró. Ráadásként pedig széles választéka a Rasch tapétának, ami sajátos karaktert kölcsönöz a szobának. 

Ma a lakástextil piacon nagyon nagy a verseny, igaz ez a függönyre is. A Gála Home vevői a különlegesebb mintákat keresik. Sokszor a függönyhöz igazítják az ágytakarót, az ágysálat és a díszpárnákat. Próbálják a függöny színvilágát a fal színéhez, a bútorokhoz, a járólaphoz, a szőnyeghez vagy a padlószőnyeghez igazítani. Egy vékonyabb csík dekor függöny hatalmasat dob egy lakás dizájnján. 

Iglai Dóra, az üzlet egyik tulajdonosa elmondta, sötétítő és dekor függönyökből is bőven van választékuk. – Érdekes, hogy lakástextil boltunkban inkább a fényáteresztő függönyök a kelendőbbek. A vevők az egyszerű letisztult formákon keresztül a nagy virágos motívumig mindent megtalálnak nálunk. Igyekszünk majdnem minden vásárlói rétegnek megfelelni. Szerettük volna továbbá egybegyűjteni a lakástextil szó alatt levő szinte összes terméket, hogy ne kelljen több boltba bemenni. Keresik még a szép törölközőket, akár ajándéknak is. Szeretik a saját készítésű termékeinket, például kötényeket, terítőket vagy díszpárnákat. Ezeket egyedi elképzelés alapján is megpróbáljuk elkészíteni, amihez felhasználható a boltban található bármelyik dekor – mondta, hozzátéve, nem ritka, hogy valaki egyedi méretű terítőt szeretne.

A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vásárlóknak érdemes a hónap második vagy harmadik hétfőjén felkeresni a Széchenyi utca 90. szám alatt található Gála Home-ot, mert ekkor kedvezményt kapnak a termékek árából.

(Fizetett tartalom.)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!