Ugrás a tartalomra

Gera Dániel, a DVTK labdarúgója meghívót kapott a válogatottba

DVTK
Utoljára módosítva
2024. október 08. kedd 14:47
Marco Rossi szövetségi kapitány is felfigyelt Gera Dániel kiváló formájára - legutóbb góllal és gólpasszal vette ki a részét a Nyíregyháza legyőzéséből - és meghívót küldött a diósgyőri labdarúgónak.
Gera Dániel / Fotó: DVTK

Pótbehívót kapott a magyar labdarúgó válogatott keretébe Gera Dániel, aki így pályára léphet Hollandia ellen hazai pályán, majd Bosznia-Hercegovinában a Nemzetek Ligájában - olvasható a DVTK oldalán. 

Gera Dániel pályafutása elején tagja volt az U21-es válogatottnak, az A-válogatott keretébe viszont most kapott először meghívót, miután Marco Rossi szövetségi kapitány több találkozón is személyesen győződött meg kiváló formájáról. Amennyiben pályára lép, ő lehet a DVTK 27. válogatott labdarúgója - írták. 

- Elképesztően boldog vagyok! Édesapámnak telefonon mondtam el az örömhírt, édesanyámnak személyesen, sírtunk, nevettünk, tomboltak az érzelmek. Csodálatos minden! - kommentálta a hírt Gera Dániel.

A válogatottban több ismerős arccal találkozhat, köztük a DVTK Labdarúgó Sportakadémia növendékével, Szűcs Kornéllal, aki szintén első alkalommal csatlakozik a válogatott keretéhez. A DVTK csapatából rajta kívül Vladislav Klimovich A-válogatott kerettag (Belarusz), Diósgyőrből legutóbb pedig Ugrai Roland kapott úgy meghívót a magyar nemzeti csapatba, hogy korábban nem szerepelt ott - részletezték. 

További hírek

Olvasnivaló