Ugrás a tartalomra

A gyerekeket, családokat, közösségeket köszöntötték

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 02. vasárnap 09:43
Harmadik alkalommal rendeztek községi gyermeknapot Arnóton. Főzőverseny, kisvonatozás, koncertek, és rengeteg más program várta a családokat, ifjakat és idősebbeket egyaránt.

Tarja, gomba, és néhány szezonális alapanyag – mindenki kreatívan nyúlt a hozzávalókhoz a főzőverseny zsűrijének megkérdezett tagja szerint. Veress László érdeklődésünkre elmondta azt is, hogy volt olyan étel is, aminél a településen élő nemzetiségek adták össze hozzá az ötleteket. – Egyesületek, de nagy meglepetésünkre és tiszteletünket kiváltva egy-egy utca közössége is összefogott, hogy közösen készítsék el a finom ételüket. Ez ám a valódi csapatépítés – tette hozzá mosolyogva.

Mocsári László képgalériája

A főzőverseny zsűrijének elnöke, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő elmondta, a település vezetői évente több tucat rendezvényt szerveznek, „Arnóton mindig történik valami”, fűzte hozzá. – És szerencsére minden alkalommal rengetegen részt is vesznek ezeken a programokon, nincs ez másként most sem – mutatott rá. A főzőversenyre tizennégy csapat nevezett, Csöbör Katalin elmondta, mindegyikük nyertes, hiszen rendkívül finomakat főztek. Örömének adott egyúttal hangot amiatt is, hogy helyi alapanyagokat használtak fel a főzésnél a csapatok, akik bizonyították: nagyon is jól tudnak csapatban együttdolgozni!

A nap folyamán lehetett még egyebek mellett íjászkodni, kézműves foglalkozáson részt venni, pónin lovagolni, de tartottak egészségügyi szűrővizsgálatokat, kutyaszépségversenyt és kutyás bemutatót is.

Voltak aztán nagyszínpadi produkciók is: itt volt például Katus Attila, de ütős koncertet adott a Sky Fanatic is. Kökény Attila koncertje után tűzijátékkal zárult a harmadik községi gyermeknap Arnóton.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!