Ugrás a tartalomra

Gyermekek karácsonyát ünnepelték a vakok és gyengénlátók

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 22. péntek 13:10
Karácsonyi ünnepséget tartott pénteken a Vakok és Gyengénlátók vármegyei egyesülete. Az alkalomra meghívták a gyermekek szüleit, testvéreit, valamint a szerveződés támogatóit is.
Fotók: Osztie Tibor

Összesen harmincnégy gyermek és felnőtt gyűlt össze a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete székházában a pénteken megrendezett karácsonyi ünnepségen.

Az eseményen először Barnóczki Gábor elnök mondott köszöntőt majd pedig támogatójuk, Holló Csaba. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Mérnöki Kamara elnöke azt mondta a gyerekeknek, hogy ne siettessék, hanem inkább használják ki a gyerekkort. Arra sarkallta a kicsiket, hogy játszanak, aludjanak, és ha még marad szabadidejük, akkor tanuljanak is egy kicsit. A karácsonyi ünnepről szólva azt mondta: Nem az a lényeg, hogy mi lesz a karácsonyfa alatt, hanem az, hogy együtt lehetünk és boldogok lehetünk a családtagjainkkal.

Az egyesület a rendezvény alkalmából meghitt irodalmi műsorral készült, és karácsony lévén az ajándék sem maradhatott el. Az egyesület a gyermekeknek mikuláscsomagot, a szülőknek pedig oktatási-nevelési támogatást ajándékozott, a kamarától pedig vásárlási utalványt kaptak, tudtuk meg Barnóczki Gábortól

A programot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Mérnöki Kamara és az Első Miskolci Lady Lions Klub támogatta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!