Ugrás a tartalomra

Gyilkossági ügyben segítette a hatóság munkáját – Elismerést kapott Majoros Róbert

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 05. kedd 11:18
Vereckei Csaba, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr-főkapitánya köszönetét fejezte ki a MiReHu Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának, Majoros Róbertnek csütörtökön, aki nagyban segítette a hatóság munkáját egy év végi emberölési üggyel kapcsolatban.
majoros_robert_vereckei_csaba

Mint ismert, 2018. december 26-án a Csabai kapuban meggyilkoltak egy 70 éves férfit. Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, H. Béla 38 éves miskolci lakos a kora reggeli órákban bement az idős férfi otthonába, majd többször megszúrta a 70 éves sértettet, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A támadó ezt követően értékek után kutatott a lakásban, majd több mint százezer forintot lopott el a helyszínről.

Ezzel az üggyel kapcsolatban fejezte ki elismerését Vereckei Csaba, rendőr-főkapitány Majoros Róbertnek, a MiReHu Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának, aki nagyban segítette a hatóság munkáját abban, hogy egy a büntetőeljárásban kiemelkedő fontosságú tárgyi bizonyítékot a rendőrök megtaláljanak és lefoglaljanak; ezzel elősegítve a nyomozás sikeres folytatását.

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!