Ugrás a tartalomra

Győztek a Jegesmedvék az utolsó hazai alapszakasz meccsen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. február 18. péntek 10:29
Győzelemmel zárta az Erste Liga alapszakaszának utolsó hazai mérkőzését a DVTK Jegesmedvék csapata csütörtökön - számolt be a klub hivatalos honlapján.
Forrás: dvtk.eu

A MAC HKB Újbuda elleni találkozón Seto, Miskolczi és Parnham talált a kapuba, vendég oldalról pedig Tóth és Djumic volt eredményes. Tokaji Viktor együttese szombaton Dunaújvárosban zárja az alapszakaszt.

Erste Liga
Alapszakasz - 39. forduló
 

DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 3-2 (1-1, 1-0, 1-1)

Miskolci Jégcsarnok, 610 játékvezetők: Soós Dániel, Tímár Balázs, Kis-Király Barna, Kövesi Bence

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Gratzl) - Wehrs, Doetzel, Walker, Parnham, Seto, Szirányi, Hadobás, Galanisz, Hajnik, Galajda, Vojtkó, Miskolczi, Elgestal, Mattyasovszky, Farkas M., Szabad, Pecsét, Farkas O., vezetőedző: Tokaji Viktor

MAC HKB Újbuda: Farkas (Straubinger) - Macaulay, Tóth, Schlekmann, Ritter, Dansereau, Garát, Dóczi, Tóth, Molnár, Djumic, Pozsgai, Csollák, Stevens, Kreisz, Pápa, Varga, Tóth, Ádám, Weidmann, Nádor, vezetőedző: Kangyal Balázs

1-0 02:55 Seto (Wehrs, Duschek)
1-1 06:06 Tóth (Kreisz, Macaulay)
2-1 26:35 Miskolczi (Mattyasovszky, Vojtkó)
3-1 51:35 Parnham (Seto, Walker)
3-2 53:14 Djumic (Tóth, Macaulay)

Értékelések:

Tokaji Viktor: Kritikus helyzetekben a helyén volt a szívünk, helyén volt az eszünk, helyén volt mindenünk ahhoz, hogy kézben tudjuk tartani a mérkőzést. Voltak kihívások a mérkőzés tekintetében, pláne a harmadik harmadban, amikor profilt váltott a MAC és mi erre nem úgy reagáltunk, ahogy elsőre kellett volna, de aztán valahogy rövid időn belül adoptálni tudtuk ezt a fajta nyomást és annak ellenére, hogy feljöttek 3 kettőre, ettől függetlenül az volt az érzésem, hogy mi vagyunk azok, akik kontrollálják a mérkőzést és ez a hatvanadik percig ki is tartott.

Kangyal Balázs A mai mérkőzéssel összességében elégedett vagyok, volt nagyon sok pozitív dolog, főleg az emberelőnyeinkben. Volt négy nagy hibánk, abból kettőt az ellenfél kihasznált és szoros mérkőzés volt, de kikaptunk. Van ilyen a sportban. Gratulálunk az ellenfélnek, sok sikert kívánunk a folytatáshoz.

További hírek

Olvasnivaló