Sült hurka, kolbász, oldalas, toroskáposzta, üstben főtt húsleves, hagymás vér, csülkös cipó is szerepelt annak a szombati összejövetelnek a kínálatában, melyen kedvelt ízekkel és vidám hangulattal indították el az esztendőt.
A gasztroprogram egy hatrészes sorozat első rendezvénye a Miskolci Kulturális Központ szervezésében és a Diósgyőri Party-Service kivitelezésében. Az eseményen – ahol első kétszáz vendég ajándék kóstolót és forróitalt kapott – déltől hangulatkeltő örökzöld melódiák fűszerezték a jókedvet: egy órától az Agyagbanda is muzsikált. A kültéri helyszínre házikedvencekkel is érkezhettek a vendégek.
A kezdeményezés a TOP-6.9.2-16-MI1-2017-00003-LEGYÜNK EGYÜTT, TEGYÜNK EGYÜTT! projekt kapcsán jött létre. A következő alkalom február közepén Kocsonyahétvége március közepén Bográcsoshétvége lesz.
További hírek
Olvasnivaló
Aktuális
KÉPGALÉRIÁK
Ajánló
Támogatott tartalom
Programok
Jelenleg nincsenek programok!