Ugrás a tartalomra

Hamarosan indul a MIHŐ nyári karbantartása

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 24. péntek 09:54
A munkák miatt az Avason és a Belvárosban június 28-án 0.00 órától előreláthatólag július 01-jén 24.00 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás.

A zavartalan és folyamatos szolgáltatás érdekében a cég a nyári karbantartás ideje alatt ellenőrzi és karbantartja a távhőrendszert, ezzel biztosabbá teszi a következő fűtési idényre a szolgáltatást. A karbantartás során olyan hibákat tárnak fel és szüntetnek meg, amelyek miatt télen akár szünetelhetne is a szolgáltatás - tudatja a társaság közleménye.

Diósgyőr és Bulgárföld városrészben egyes hőközpontoknál, illetve kisebb ellátási területen előfordulhat néhány óráig tartó szolgáltatási szünet, melyről az érintett lakóközösségek külön tájékoztatást kapnak.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amelyet a melegvíz-mérőóra megmér, ami felesleges költséget okoz. Ennek elkerülése érdekében javasolják, hogy a melegvíz-csapokat ne használják a karbantartási időszakban.

Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében a karbantartás időszakában is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

(Címlapkép: Illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!