Ugrás a tartalomra

Harcra készülnek Diósgyőrben

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 03. szombat 13:07
Hazai pályán javíthatja ki a DVTK az elmúlt két forduló sikertelen eredményeit.

A piros-fehérek a labdarúgó NB I hatodik fordulójában a Paks csapatát fogadják. Feczkó Tamás vezetőedző elmondta, a heti edzéseken mindent megtett a csapat azért, hogy győzelemmel zárhassák a szombat esti mérkőzést.

– Amit kértünk tőlünk, azt maradéktalanul végrehajtották – így összegezte csapata felkészülését a Paks elleni bajnoki 90 percre a DVTK vezetőedzője. Feczkó Tamáséknak a legutóbbi, zalaegerszegi találkozó nem sikerült jól, így most a Tolna megyei ellenféllel szemben, hazai pályán kötelező a 3 pont begyűjtése.

Ám az időközben végrehajtott paksi edzőcserének köszönhetően, Bognár György vezetésével szinte teljesen az ellenkezőjét játssza a Paks annak, mint amit eddig.

Döntő lesz a helyzetkihasználás | Fotó: Juhász Ákos

– Nagyon koncentráltan és agresszívan kell játszanunk, a párharcokba tényleg úgy belemennünk, mintha egy harc lenne. Rengeteg olyan szituáció lesz, amiből győztesen kell, hogy kijöjjünk.

A vezetőedző hozzátette, ennek egyik alapja az lehet majd, hogy igyekeztek a legutóbb elkövetett hibákat elemezni és kijavítani, hogy a hűséges szurkolótáborral együtt ünnepelhessék az újabb győzelmet. Ehhez a másik nagyon fontos tényező az lesz, mennyit birtokolja a labdát, mennyi helyzetet tud majd a csapat kialakítani a támadótérfélen és ebből mennyit értékesítenek.

A DVTK-Paks bajnoki napján, fél 6 és fél 12 között ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson az érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkezők.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!