Ugrás a tartalomra

Hármat lőtt a Diósgyőr Győrött

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 07:59
A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a DVTK Győrben játszott az ETO ellen, és az első félidőben két forintos labdát Csirmaz István és Gera Dániel váltott gólra. A második játékrészben Lukács Dániel is beköszönt, és ez a különbség sem túlzó a játék képe, valamint a helyzetek száma alapján.

Merkantil Bank Liga 18. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 0-3 (0-2)

Győr, ETO Park, 1107 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Rózsa Dávid, Ország Péter).
ETO: Ruisz Barnabás - Szujó Attila, Fodor Ferenc, Papp Milán - Kovács Krisztián, Tuboly Máté, Toma György, Kiss Bence, Benczenleitner Barna - Babati Benjámin, Óvári Zsolt Vezetőedző: Tímár Krisztián.
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Koman Vladimir, Bényei Ágoston, Bertus Lajos - Gera Dániel, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Tuboly Máté helyett Kovács István és Óvári Zsolt helyett Borsos Filip a 46., Eppel Márton helyett Jurek Gábor és Toma György helyett Vitális Milán a 60., Koman Vladimir helyett Radics Márton a 74., Babati Benjámin helyett Kiss Máté a 78., Bertus Lajos helyett Illés Bálint, Bokros Szilárd helyett Farkas Dániel és Gera Dániel helyett Könyves Norbert a 81., Szujó Attila helyett Vincze Ádám a 90+1. percben.
Sárga lap: Tuboly Máté az 5., Papp Milán a 29., Szatmári Csaba a 45+1., KIss Bence a 47., Toma György az 55. percben.
Gólszerző: Csirmaz István (0-1) a 13., Gera Dániel (0-2) a 43., Lukács Dániel (0-3) a 65. percben.

Kulcspillanatok

13. perc: Koman nagyszerű indítását a védők mögé jobbról beinduló Csirmaz István vette át a pálya tengelye felé, ezzel becsapta a kapujából kimozduló Ruiszt, és mintegy 14 méterről az üres kapuba gurított, 0-1

43. perc: Lukács indításával  Gera Dániel lépett meg a jobb oldalon, kissé éles szögből lőtt, de a labda Ruisz lába mellett a hálóban kötött ki, 0-2

65. perc: Előbb középen Lukács és Jurek próbálta áttörni a 16-oson belül a hazai védelmet, de amikor nem ment, akkor jobbra tették a labdát Gerának, aki laposan centerezett. A labdára Lukács Dániel robbant rá, éa éppen annyira ért hozzá, hogy a kapu jobb alsó sarkába gurult a vetődő kapus keze mellett, 0-3

Edzői értékelések

Tímár Krisztián: -  Rendkívül kishitű játékot nyújtottunk, egyszerűen egy-két játékos nem érzi át, milyen nagy múltú klubban játszanak. Fel kellene nőni a feladathoz, butaság lenne a sérüléshullámmal takarózni. Egyelőre az öltözőben jobban fogadkoznak, mint amilyen teljesítményt nyújtanak a pályán.
Gratulálok a DVTK-nak, a mai napon jobbak voltak!

Kuznyecov Szergej: - Szép estét szereztünk a szurkolóinknak és magunknak. Fontosnak bizonyult, hogy jól kielemeztük a győri csapatot a meccs előtt. Kemény ellenfélre számítottunk, ezért is örülök, hogy a srácok megvalósították a taktikai elképzeléseket, így több helyzetet dolgoztunk ki, és három gólt is szereztünk. Végig kontrolláltuk a találkozót, és mi domináltunk. Ma felvállaltuk a magas presszinget, ezért hátul egy az egyben védekeztünk, és István, Bence és Csaba (Csirmaz István, Bárdos Bence, Szatmári Csaba - a szerk.) a védősorban rengeteg párharcot nyert, és lezárták a területeket. Ma több játékos is az idény egyik legjobb teljesítményét nyújtotta. Azért is boldog vagyok, mert Ágó (Bényei Ágoston - a szerk.) fantasztikus meccset játszott közvetlenül a védelem előtt, mindenhová odaért, labdát szerzett, és indított. Az előtte játszó két középpályás, Koman Vladimir és Bertus Lajos is nagy munkát tett a mérkőzésbe. Azt várom, hogy a szó szoros értelmében játsszanak, és élvezzék a játékot. Néha én is élveztem, amit láttam. Nagyon fontos, hogy bármi történik (például a meccs előtti reggelen belázasodik Cseke Benjámin), mindenki a maximumot adja ki magából, attól függetlenül, hogy hány percet kap, mert hosszú a szezon. Ez a csapategység. Ma ez megvalósult, ezért is gratuláltam mindenkinek az öltözőben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!