Ugrás a tartalomra

Hat MEAFC érem „termett” Cegléden

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 03. hétfő 12:18
OB II. és OB IV. osztályú tollaslabda versenyeket rendeztek szombaton, roskadozott a dobogó a miskolci érmesektől.
Az OB IV. osztályú vegyes páros dobogójának legmagasabb fokán Ang Ze Khai és Csonka Borbála, a harmadik helyen pedig Ang Boon Peng és Imri Hanna. Fotó: MEAFC

A Nutriverzum Kupa elnevezésű, OB II. és OB IV. osztályú tollaslabda versenyt június 1-én, szombaton, 9 pályán rendezték meg Cegléden, a LIVING Sport- és Szabadidő Csarnokban. A MEAFC tollaslabda szakosztályának képviselői kettő, illetve négy érmet gyűjtöttek be. 

- Három versenyzőnk is az érettségi lázában él, ezért sokáig úgy gondoltuk, hogy a sok kimaradt edzés miatt nem érdemes elindulni ezen az erőpróbán. – hangsúlyozta Morvai István szakosztályvezető-edző. - Majd a verseny előtti héten mégiscsak úgy döntöttünk, hogy szerencsét próbálunk. Az eredmények mutatják, hogy jó döntést hoztunk a csapattal.

A verseny családiasra sikerült a páros versenyszámok tekintetében.

- A női párosunkat is IV. osztályba neveztük, de a versenyrendező - a kevés nevező miatt -összevonta azt a II. osztállyal. Mivel a II. helyen végeztünk, nem neheztelünk rá. A vegyes páros dobogó sajnos nem egészen a mérkőzések eredményét mutatta, hiszen a Rausz Ádám - Muzsnay Kinga párosunk a 2. helyezett páros felett győzedelmeskedett - mondta Morvai István.

A keresztbeverések és a sok három szettes mérkőzés következtében kialakult sorrendek alapján megérdemelten állt fel a dobogóra valamennyi miskolci páros.

Az OB II. osztályú női páros dobogójának második fokán Imri Hanna (balról) és Csonka Borbála.

- Nagyon örülök annak, hogy a IV. osztályú egyéni döntőkben is érdekeltek voltunk. Ze Khai Ang aranyéremmel, míg Csonka Borbála ezüstéremmel zárta a finálét. Az érettségiző versenyzőink nem voltak a legjobb kondícióban, de a lelkesedésük, akaratuk kompenzálta a fizikai hiányosságokat.
Összeségében teljesen elégedett vagyok a játékosaink által elért eredményekkel, melyekhez gratulálok - zárta a gondolataita szakosztályvezető-edző.

Eredmények
OB II. osztály:
Női páros: 2. Csonka Borbála-Imri Hanna
Férfi páros: 3. Ze Khai Ang- Ang Boon Peng

OB IV. osztály:
Női egyéni: 2. Csonka Borbála, …5-8. Muzsnai Kinga
Férfi egyéni: 1. Ze Khai Ang
Vegyes páros: 1. Ze Khai Ang - Csonka Borbála, …3. Ang Boon Peng - Imri Hanna

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!