Ugrás a tartalomra

Hazai sztárokkal nyitott a Miskolci Sörfesztivál

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 06. péntek 11:29
A Miskolci Sörfesztivál történetében soha korábban nem adtak el elővételben annyi jegyet, mint most információink szerint. Nem csoda, hiszen csütörtökön este máris sztárokkal röffentették be a bulit a Népkertben – és mi vár még ránk a következő napokban! Miskolc, készülj, óriási buli vár!
Képgaléria! Fotó: Beregi László

Groovehouse, Follow the Flow, Majka – kell ennél többet mondanunk? És kell ennél több egy nyitónapra egy fesztiválon? Nem hinnénk! A hazai sztárok tömegeket vonzottak a Népkertbe, kijelenthetjük: nemhogy megadták az alaphangot, de olyan magasra helyezték a lécet, amit nehéz lesz überelni!

Fotó: Beregi László

No, azért lesznek jelentkezők bőven: pénteken például a hazai nagy nevek – Honeybeast, Kelemen Kabátban, Anna and the Barbies, Kowalsky meg a Vega – mellett egy igazi világsztár is tiszteletét teszi nálunk. Ego, La La La, megvan? Willi William, a francia DJ minden bizonnyal nemcsak a lemezeket fogja irtózatos sebességgel megpörgetni, de a bulizó miskolciak is csak kapkodják majd a lábukat a szettje során.

Szombaton sem lassít a buli, sőt! Sigma tempója talán még durvább lesz, már nagyon várjuk, hogy lecsavarja a fejünket. Aki a melodikusabb, romantikusabb zenéket kedveli, az sem fog persze csalódni, hiszen érkezik hozzánk Freddie, az Intim Torna Illegál, Horváth Tamás, és itt lesz mindannyiunk kedvence, a Punnany Massif is.

Vasárnap – hogy telik az idő! – inkább a retróról fog szólni. A ’90-es, 2000-es évek hangulatát idézi fel nekünk az Ámokfutók, az UFO, a Kerozin, a Kozmix, a Republic, az Irigy Hónaljmirigy, valamint Cory aka Happy Gang. Ugye, hogy mindenki talált egy kedvencet magának?

Képgaléria!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!