Ugrás a tartalomra

Hideg-meleg angol módra

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 11. hétfő 17:39
Azt már tudjuk, hogy az angol mosdókban kézmosáskor két csapot találunk. Az egyiken csak a meleg, a másikon pedig csak a hideg víz jön. Magyarként sosem volt egyszerű értelmet találni eme technológiai megoldás mögött, ám az alábbi mosdóról készült felvétel bizonyára sokunk arcára mosolyt csal majd.

Az angolok mindig is különcök voltak. Tejjel isszák a teát, jobb kormányos autóval közlekednek, Opel helyett Vauxhall van náluk és még számos példát sorolhatnánk a Brexitet most inkább ne említsük, ám mind közül talán legismertebb a hagyományos brit csaptelep, amivel turisták milliónak okoznak fejtörést, amikor langyos vízzel szeretnének kezet mosni.

Ezt a felvételt egy honfitársunk osztotta meg velünk, mert még ő sem hitt a szemének, amikor meglátta ezt a vízvezeték szerelési „csodát” egy angol cég irodájának mosdójában. Hogy ez hogy és miért sikerült így, csak találgatni tudunk. Az újítás lényege bizonyára az volt, hogy jelen esetben ne horizontálisan, hanem vertikálisan oldják meg a hideg és meleg víz allokációját.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!