Ugrás a tartalomra

Hogyan oldható meg a hatékony és gyors készszárítás nagy forgalmú mosdókban?

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 12. csütörtök 12:05
A háztartásokban tökéletes kézszárítási megoldást jelent a törölköző, azonban irodákban, egészségügyi és egyéb intézményekben nem higiénikus, ráadásul lehetetlen feladat a forgalomhoz alkalmazkodó kellő mennyiségű textil kéztörlő használata. A papír kéztörlők megoldást jelentenek, amennyiben van rendelkezésre álló személyzet a pótlásukra, a hulladék eltakarítására, azonban környezettudatosság szempontjából semmiképp nem jók. 

A vírushelyzet különösen előtérbe helyezte az egészségügyileg megfelelő, érintésmentes megoldásokat, így az elektromos kézszárítók jelentősége tovább nőtt. 

Gyorsaság és kényelem

A nagy forgalmú, sokak által használt helyeken, nyilvános mosdókban különösen fontos a kézszárítás gyorsasága. A STIEBEL ELTRON meleg levegős kézszárító készülékei gyengédek és higiénikusak, de igény szerint szupergyorsak vagy halk üzeműek is lehetnek, így minden környezetbe alkalmasak.

Olyan mosdókba tökéletesek, ahol folyamatos, 24 órás rendelkezésre állást kell biztosítani, illetve ahol környezetvédelmi szempontok indokolják. A különböző teljesítményű, falra szerelhető készülékek minden helyzetben megfelelőek, és igény szerint vandálbiztos kivitelben is kaphatóak. 

Kézszárítók használatával csökkentheti a közösségi mosdók személyzetigényét, üzemeltetési költségeit, illetve növelheti a rendezettségét, nem lesz több megtelt szemetes és eldobált papírgombóc. 

Innováció a kézszárításban is

A hagyományos készülékek forró levegővel szárítanak, amely egyrészt balesetveszélyes, másrészt kevésbé hatékony. Az új generációs kézszárítók más elven működnek: a technológia révén a teljesítményük és a zajszintjük is szabályozható. Erős, koncentrált, akár 300 km/h-t meghaladó légárammal fújják le a vizet a kézről, így villámgyors, 8-15 másodperces szárítást tesznek lehetővé, ami az üzemeltetési költségek szempontjából is kedvező.

Ma már számtalan lehetőség közül választhat, akinek az érintésmentesség, a környezettudatosság, az energiahatékonyság fontos szempont.

Kézszárítók minden igényre

Ma már nem kell az egyik előnyért cserébe lemondani a másikról. A kézszárítók legújabb típusai érintésmentesek, ezáltal higiénikusak, gyengédek a kézhez, nagy sebességű, gyors szárítást tesznek lehetővé, emellett akár halkabban is üzemelnek, így hotelekbe, éttermekbe is tökéletes választásnak bizonyulnak. A falra szerelhető berendezések elhelyezésénél ügyelni kell a kényelmes elhelyezést biztosító, megfelelő magasságra. Egyes mosdókban érdemes lehet ütésálló, üzembiztos készülékeket kihelyezni a hosszan tartó használat érdekében. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!