Ugrás a tartalomra

Hogyan válasszunk hátizsákot az életmódunkhoz? Tanácsok vásárlás előtt

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 15. péntek 14:34
A hátizsák egy igazán praktikus kiegészítő, ráadásul már nagyon sokféle stílusban, típusban és formában kapható. Ezért mielőtt hátizsákot vásárolnánk, érdemes körültekintően végiggondolni, hogy pontosan mit szeretnénk. A jól megválasztott hátizsák ugyanis szó szerint megkönnyítheti a mindennapjainkat. (Támogatott tartalom.)

Gondoljuk át, hogy mire szeretnénk használni a hátizsákot!

Ha a mindennapokra szeretnénk például egy olyan hátizsákot, amibe a kisebb bevásárlást is el tudjuk pakolni, akkor semmiképp se olyan típust válasszunk, aminek a pántja nem párnázott. A súly miatt ugyanis kényelmetlenül be fognak majd vágni a pántok. Ha viszont csak egy olyan hátizsákot szeretnénk, amiben elfér egy üdítő, meg a pénztárcánk, akkor nyugodtan nézelődhetünk a kisméretű hátra valók között, amelyekből egészen különleges darabokat is kapunk. Nem mindegy tehát, hogy mi a fő felhasználási területe. Ha iskolához, egyetemhez keresünk hátizsákot, akkor mérvadó kell, hogy legyen a fakkok száma és mérete is. Akarunk-e bele laptoptartó részt, vagy bőven elég, ha csak sima tartókkal rendelkezik? Ezek mind megválaszolandó kérdések. Ha pontosan tudjuk, mit szeretnénk, csak utána kezdjünk el gondolkodni a hátizsák stílusán és persze anyagán is.

hatizsak1


Elegáns, sportos vagy vagány? Mit szeretnénk igazán?

A legjobb, ha a hétköznapra való hátizsákot a mindennapi ruhaviseletünkhöz választjuk. Ha például szeretjük a félelegáns megjelenést, akkor nézhetünk akár bőrből készült hátizsákokat is. Például a CCC oldalán többféle bőr hátizsákot találunk női és férfi kategóriában is. A DeeZee, a Vans vagy a Puma is készít ebből az anyagból hátizsákokat különféle típusokban. Ezért mindenképp érdemes nézelődni a CCC oldalán, de a CCC üzletének valamelyikébe sem árt betérni, ha a vásárlás előtt szeretnénk alaposabban szemügyre venni a kiszemelt terméket. Hátizsákból már pedig nem csak bőr, de még nagyon sokféle változat található a CCC üzleteiben is. Többféle stílusban kaphatunk hátra valókat ráadásul.

hatizsak2

Sportosakat különféle jól ismert világmárkáktól, vagy épp kifejezetten rendhagyó, sőt extrém kinézetű hátizsákokat is lelhetünk magunknak a kínálatban. Ugyanakkor már olyan modellek is akadnak, amelyeket nyugodtan tudunk viselni akár egy szövetkabáthoz is. Hátizsákok terén tehát már nincs hiány, ha stílusról vagy ízlésről van szó. Az idei trendek egyébként is kedveznek a változatosságnak. A most divatos hátizsákok különféle stílusokban kaphatóak a modern minimalistától kezdve a kifejezetten színes darabokig. Utóbbiak jól mennek az urban stílushoz, de akár a női hátizsákok színesebb példányait viselhetjük ruhához és trendi szoknyákhoz is. Egy ilyen színes hátizsák pedig nem csak azért jó, mert praktikus, hanem már a kinézetével is feldobja a hangulatunkat. Természetesen azért megtalálhatóak a klasszikusok színek és formák is a hátizsákok között, ha valami hagyományosabbra vágynánk. Sok ismert márka ugyanis visszahozta idén a retró trendjeit, amelyek között akár olyan hátizsákokat is megtalálunk, amelyeket a nyolcvanas évek ihlettek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!