Ugrás a tartalomra

A Holding udvarán épült parkolókat kritizálja a Fidesz

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. május 27. szerda 17:26
A Fidesz-KDNP szerint közpénzből épültek magánparkolók titokban a Miskolc Holding udvarán, a cég szerint viszont egy elhanyagolt udvar felújításáról van szó, ami ráadásul egyáltalán nem is titokban történt.

A válság közepén épített magánparkolót a Miskolc Holding Zrt, melyet a holding vezetői és tanácsadói használnak – ezt állították szerdai sajtótájékoztatójukon a Fidesz-KDNP miskolci önkormányzati képviselői.

-Természetesen a parkolót a legnagyobb titokban adták át, mert közben mindenhol azt szajkózzák, hogy üres a kassza és nincs pénz semmire. Kivéve erre, meg a saját zsebük megtömésére – jelentette ki Hollósy András.

A politikus elismételte a miskolci Fidesz-KDNP frakció korábbi hetekben tartott sajtótájékoztatóinak üzenetét, miszerint a miskolci önkormányzat a csőd felé tart, ennek ellenére közpénzből építenek magánparkolókat.

 „A Fidesz-KDNP által a mai sajtótájékoztatón említett magánparkoló esetében nem tudni, hogy mire gondolnak a képviselők” – reagált a Miskolc Holding Zrt.

Amennyiben arra a parkolóra céloztak – folytatták –, amely előtt a képek tanúsága szerint a sajtótájékoztatót tartották, az nem magánparkoló, hanem Miskolc önkormányzatának tulajdona, amelyet a Miskolc Holding Zrt. évek óta bérel a várostól. Ez a terület az elmúlt időszakban elhanyagolt volt, ezért volt szükséges a felújítása.

A fideszes képviselők utaltak arra is, hogy titokban zajlottak a munkálatok, ami azért nem érthető, mert a terület a belváros közepén található, ahol naponta több ezer autó halad el – írták.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!