Ugrás a tartalomra

Fájó vereség itthon

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. október 03. szombat 21:53
Vezetett a Paks, de sikerült egyenlíteni – a hosszabbításban azonban elment a meccs. Fájó vereség itthon.
Forrás: dvtk.eu

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a Paks kezdett jobban, majd a DVTK átvette a játék irányítását, több lövés, és egy kapufa is jelezte ezt. A szünet előtt mégis a vendégek szerezték meg a vezetést. A fordulás után Molnár Gábor parádés szabadrúgásával egyenlített a DVTK, majd a győzelemért támadott, azonban a rendes játékidő letelte után a vendégek szerezték meg a győztes gólt – olvasható a dvtk.eu-n.

OTP Bank Liga 6. forduló, eredmény:
Diósgyőri VTK - Paksi FC 1-2 (0-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 3052 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Medovarszki János, Horváth Róbert; Pintér Csaba, Szilágyi Sándor).
DVTK: Antal - Shestakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Molnár G., Grozav - Dražić. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
PFC: Hegedüs L. - Lorentz, Gévay, Szabó J.- Osváth, Windecker, Böde, Balogh B., Bertus -  Sajbán Má., Hahn J. Vezetőedző: Bognár György.

Kulcspillanatok:
45+1. perc: Szabó balról, az alapvonalról lőtte középre a labdát, ahol Windecker József érkezett, és közelről a hálóba lőtt, 0-1
49. perc: Diósgyőri szabadrúgás 20 méterről, szönte középről. Molnár Gábor futott neki, és nagyszerűen lőtt a kapu bal felső sarkába, 1-1
90+1. Bal oldali szöglet után az ötösön belül az érkező Szakály Dénes kapott lábbal bele a labdába, ami a léc alatt került a kapuba, 1-2.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!