Ugrás a tartalomra

Huszonharmadszor zsongott Lillafüred

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. május 29. vasárnap 09:39
Kutyasimogató, kommandós bemutató, mentalista előadás és habparti – a családok és különösképpen a gyermekek voltak a középpontban 23. Zsongó Lillafüred programsorozaton.  
23. Zsongó Lillafüred - Mocsári László képgalériája

Az Alpesi büfé előtti téren szombat délelőtt a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda gyermekprogramja nyitotta meg a hétvégét, aztán a Spider Mentőcsapat részvételével szerveztek kutyasimogatót a már emlegetett kommandós bemutatót, utóbbit a megye rendőreivel. Rögtön utána pedig habparty volt a tűzoltók jóvoltából.

A Lillafüredi Kalandpark színpadán szombat délután Eperjesi Erika, Kriston Milán és Gulyás Szabina lépett fel, a nagydobás viszont az Apostol együttes késő délutáni koncertje volt. Ők ezen a helyszínen korábban még nem zenéltek – utóbbit már Hollósy Andrástól, a programok egyik szervezőjétől tudtuk meg. 

- Mivel május utolsó vasárnapja gyermeknap, ezért igyekeztünk rájuk fókuszálni, ezért bohócműsorral, és többek között a Csiribiri zenekar, valamint a Kalamajka bábszínház műsorával is készültünk, de természetesen figyeltünk arra, hogy a család bármely tagja megtalálja itt a számítását – mondta. 

A 23. Zsongó Lillafüred sztárvendége az Apostol volt. Fotó: Mocsári László


Hubay György, a rendezvény alapítója hozzátette, a Zsongó Lillafüred eredetileg sportágválasztó eseménynek indult, mára már több területet felölelő rendezvénnyé nőtte ki magát. „Természetesen azért a sport most is nagy szerepet kap, a Lillafüredi Kalandpark területén, ugyan idén nem szervezett formában, de többféle sportolási lehetőség is kínálkozik a rendezvény két napja alatt – mondta el az alapító-főszervező, aki köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt huszonhárom évben részt vett a programok szervezésében, illetve kilátogatott a Zsongó Lillafüredre. 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!