Ugrás a tartalomra

„Idén Magyarország a kedvenc országom” – Willy William a Sörfesztivál színpadán

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 20:41
„A zene az életet jelenti számomra” – nyilatkozta portálunknak a francia DJ, Willy William. Ezt péntek este be is bizonyította – őrületes bulival robbant be a miskolci fesztivál második estjére. Willyvel a buli után beszélgettünk.
Fotók: Beregi László

minap.hu: A szettedben mindenféle stílusú zenét hallhattunk, így kíváncsiak lennénk rá, gyerekkorodban milyen zenét hallgattál, mi volt rád inspiráló hatással?

Willy William: Gyerekként szerencsére nagyon sokféle zenét hallgattam, édesanyám is nagyon szerette a zenét. A funkytól, a karibi zenén keresztül mindent hallottam. Egész életemben a zene része volt a mindennapjaimnak.

minap.hu: Mit jelent számodra a zene?

W. W.: Elég nehéz megfogalmaznom, de talán a legjobb kifejezés rá, hogy az életet jelenti számomra. Mint a levegővétel. Mindig lehet zenét hallgatni; akkor is, ha szomorú vagy, akkor is, ha boldog. Mindenkinek mást jelent, nekem az életet. Az élet örömét, nehézségét, úgy egyáltalán az életet.

minap.hu: Idén már voltál Debrecenben, most pedig itt vagy Miskolcon. Hogy tetszik neked Magyarország?

W. W.: Számomra Magyarország egy csodálatos hely. Mindig nagyon jó a közönség, a hangulat. Idén ez a kedvenc országom, és már alig várom, hogy újra visszatérhessek. Mindig izgatott vagyok, ha itt lehetek.

Beregi László képgalériája!

minap.hu: Magyar zenét hallottál már? Ismersz magyar előadókat?

W. W.: Nem tudnám pontosan megmondani, hogy hallottam-e vagy sem. Nem egészen ismerem fel még a nyelvet. De biztosan szeretném, ha tudnám, hogy magyar zenét hallok – mondta nevetve.

Beregi László képgalériája

További hírek

Olvasnivaló