Ugrás a tartalomra

Idén is megtartották a Szegények karácsonyát

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 17. kedd 09:16
Több tucat rászorulót láttak vendégül az Ady Endre Művelődési Házban. A tizenkettedik alkalommal megrendezett eseményen ajándékcsomaggal is várták a szegényebb sorsúakat, akiknek ünnepi műsorral és meleg vacsorával is kedveskedtek.

Az ajándékcsomagon kívül meleg ételt is kaptak a rászorulók. A rendezvény célja idén is: karácsony előtt a társadalom peremére szorult embereknek szeretetet, törődést adni.

A több tucat rászorulót Mikolai Vince pápai prelátus, főesperes, diósgyőri plébános, a rendezvény szervezői, Mándi András és Seresné Horváth Zsuzsanna, az Élhető Diósgyőrért Egyesület elnöke köszöntötte.

A városvezetés szívén viseli azoknak az embereknek a sorsát, akik egy kicsit nehezebb körülmények között élnek; igyekszik lehetőségei szerint mindent megtenni annak érdekében, hogy javítson a helyzetükön.

A rendezvényt Varga Andrea alpolgármester és Kovács László önkormányzati képviselő támogatta. A vacsorát, amin száz rászoruló lakhatott jól, és kapott ajándékcsomagot, civil szervezetek és önkormányzati képviselők is támogatták.

Műsorral kedveskedtek a Szent Ferenc Általános Iskola diákjai és a Classic Band Quintett fúvószenekar.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!