Ugrás a tartalomra

Imádnivaló fülbevalók a legkisebb hercegnőknek

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 14. kedd 12:23
Habár megoszlanak a vélemények arról, hogy kell vagy sem egy babának vagy kislánynak fülbevaló, az egészen biztos, hogy az ékszerek iránti rajongás elég erősen jellemzi a hölgyeket, s bizony ez már igen korán megmutatkozik.

Noha egy csecsemő még nem nyilváníthat véleményt arról, hogy szeretne-e egy kis csillogást lopni magának a mindennapokba, a kislányok bizony nem szoktak haragudni azért, ha már eleve büszkélkedhetnek egy gyönyörű ékszerrel, ami hasonlít ahhoz, amilyen az anyukájának is van.

Így ha nem vagyunk kifejezetten az ékszerek ellen, akkor érdemes már az apró kis hölgyeményeknek beszerezni az első fülékszert. Manapság pedig már csodálatos modellek közül válogathatunk!

A tökéletes első fülbevaló

A Juta Óra-Ékszer gyerekeknek szánt fülbevalói között gyerekjáték rátalálni egy olyan modellre, ami nemcsak gyönyörködtet, hanem kivitelezésének köszönhetően a biztonság szempontjából is a maximumot nyújtja. Egyszerre érvényesülnek tehát az esztétikai szempontok, s az, hogy a legkisebbek számára is abszolút kényelmes és veszélytelen legyen.

Az előbbit az édes és bájos motívumokkal, az utóbbit a biztonságos és komfortos záródással teljesítik, mint amilyen a tekerős stekker, ami egészen biztosan nem bántja majd a kislányod fülecskéjét.

Természetesen a nagyobb lányokat is gyönyörű változatokkal kényeztetheted a választékból, akár egy közös csajos délután keretében, finom fagylaltozás közben, közösen is kiválaszthatjátok a tökéletes fülbevalót. A 14 karátos aranyból készült ékszerek abból a szempontból is nagyszerűnek bizonyulnak, hogy nem okoznak allergiás reakciókat.

Legyen élmény az első pár fülbevaló kiválasztása!

Ha te is azt szeretnéd, hogy valódi élményt okozzon ez a fontos pillanat, akkor érdemes elkerülnöd a vele járó rohanást, sorban állást, várakozást vagy egyéb bosszúságokat. Online, webáruházban vásárolva nyugodtan nézelődhetsz az alvó kisbabád társaságában, anélkül, hogy kapkodnod kellene, vagy bárki sürgetne a döntés meghozatala érdekében.

Gondold át, milyen motívum illene leginkább a gyermekhez, hozzád, a családhoz vagy akár a fogantatás vagy születés körülményeihez. Válogathatsz a virágok, szívecskék és szivárványok között, de baglyos, macis vagy katicás fülbevaló mellett is dönthetsz.

Mikorra érdemes időzíteni?

A fülbevalóhoz a fül kilyukasztására értelemszerűen szükség van, ezt akármelyik életkorban meg lehet valósítani. Ha szeretnénk, már a születést követően sor kerülhet rá, hiszen régebben akár a kórházi tartózkodás alatt is lehetőség volt erre. Az óvatosabb ajánlások a féléves kort követő időszakot javasolják optimális időpontként, az erősebb immunrendszer miatt. Habár megfelelő gondoskodás mellett semmilyen fertőzésveszély miatt nem kell aggódnia a szülőknek.

Amennyiben tervben van egy fotósorozat a boldog anyukáról és apukáról, karjaikban a család legkisebb tagjával, akkor megfontolandó lehet az ékszert még előtte beszerezni, hogy a tündéri képeken már együtt ragyoghassanak a család hölgytagjai.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!