Ugrás a tartalomra

Indul a digitális kalandjáték, a Miskolc Run

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 22. péntek 15:24
„Fuss egy Xboxért!” felhívással digitális kalandjátékra invitálja az érdeklődőket Miskolc önkormányzata. A tesztelést követően idén ősszel ugyanis ismét elérhető lesz az Európában is egyedülállónak számító LED falra fejlesztett Miskolc Run - írja közleményében a hivatal sajtóosztálya.

Nyereményjátékkal egybekötve startol szerdán a különleges városi futás és egészen november 17-ig tart. A négy hetes játékidőszak végén a nyertes egy értékes Xbox Series S konzollal gazdagodik, a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 Amennyiben szeretnék magukat megmérettetni a versenyen, e-mail címük segítségével regisztráljanak a run.miskolc.hu felületén és fogadják el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

Miután telefon vagy egyéb digitális eszköz segítségével csatlakoztak a LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), nincs más teendő, mint bejelentkezni a játékba, választani egy tetszőleges karaktert és indulhat is a városi hajsza az érmék gyűjtésére.

A Miskolc Run-nal a Szent István téri Virágóránál található LED falon hétfőtől vasárnapig 14 és 16 óra között lehet játszani. A három legtöbb érmét szerző játékos közül a nyertest egy 3 fordulós helyszíni döntő keretében választják ki. 

További hírek

Olvasnivaló