Ugrás a tartalomra

Irány a szivar- és whiskeyest!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 16. szerda 12:21
Egy kihalt nyilvános park sötét szegletében egy férfi egy hosszú, sötét, vékony dolgot húz elő a kabátja zsebéből. Felpöccinti az öngyújtóját, és ennek a tárgynak a végét lassan a lánghoz érinti. Majd néhány másodperc múlva már a szájpadlásán egy kiváló minőségű szivar édes aromáit ízlelgeti, és élvezi a körülötte kavargó illatokat. De mielőtt a járókelők panaszkodnának, elnyomja a szivart, és továbbmegy. 

A szivarozók eme elszigeteltsége már régebben kezdődött, de szerencsére az utóbbi években egy nagyszerű jelenség söpört végig az országban, ami nem más, mint a szivar- és whiskeyest. Vagyis különféle férfiak, de akár nők is összegyűlnek az erre az alkalomra elkülönített nyilvános helyeken, hogy együtt szivarozzanak, és támogatást találjanak a szivarozók közösségében. 

Ha Ön is szeretne ezen az évenként megrendezésre kerülő eseményen részt venni, és felkészülten érkezni, akkor mindenképpen olvassa el az alábbi útmutatónkat, amiben összefoglaljuk, hogy a Humidorshop.hu kínálatából milyen szivaros kellékekre is lesz szüksége.

Megfelelő utazóhumidor

Az irodájában tartott humidor ugyan remekül mutat az íróasztalon, de nem lesz alkalmas arra, hogy a hátizsákjában tárolja. Ezért, ha azt tervezi, hogy részt vesz ezen a rendezvényen, akkor mindenképpen szüksége lesz ehhez egy utazóhumidorra. Így nem csupán egy-két darabbal a zsebében érkezik majd meg, hanem akár 10-20 szivart is magával tud vinni, amelyeket a többiekkel közösen élvezhet majd ki az esemény során.

Egy vagy akár kettő szivargyújtó

Amennyiben Ön már egy tapasztalt szivarozó, akkor biztosan megvan már az a szivargyújtó, amelyet előnyben részesít a szivarjai meggyújtása során. De mi azt valljuk, hogy jobb biztosra menni, ezért nem árt még egy vagy két öngyújtót beszerezni mellé. 

A Humidorshop.hu kínálatában a gyűjteményének és a dohányzási élményének megőrzése, bemutatása és javítása érdekében különféle típusú öngyújtókat vásárolhat különböző gyártóktól. Fontolja meg, hogy milyen típusú lángot preferálna inkább. A dupla lángú fáklyagyújtó gyorsabban megpirítja a szivart, azonban ha egy kompakt szivargyújtót szeretne, az egy lángú verzió jobb választás lehet.

Ideális szivarvágó

Szivarok pipa. A meggyújtásukhoz szükséges szivargyújtó pipa. Most már csak annyi teendője maradt, hogy elcsomagoljon egy szivarvágót is, ami a szivaros egyik legbecsesebb tárgya. Abban az esetben, ha Ön még nem rendelkezik vele, akkor javasoljuk, hogy nézzen körbe a Humidorshop.hu szivarvágói között, ahol a guillotine-tól kezdve az ék és kombinált verziókig minden megtalálható. 

Ebben az esetben inkább az utóbbit ajánljuk, mivel többféle fontos eszköz feladatát is képes egyidejűleg elvégezni - például elég gyakori, hogy a szivargyújtó testében helyezik el a pengéket. Így az utazóhumidorjában több hely marad majd a szivarjai számára. 

Ha Ön is kedvet kapott a különféle szivarok és whiskey párlatok baráti légkörben történő megkóstolására, akkor érdemes nyitott szemmel járnia, hiszen ez a rendezvény általában novemberben kerül megrendezésre. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!