Ugrás a tartalomra

Irányt mutatott a Miskolci Egyetem az Educatio kiállításon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 16. hétfő 11:46
Az Észak-Magyarország Régió legszélesebb és legszínesebb képzési kínálatával mutatkozott be a Miskolci Egyetem idén is a hazai felsőoktatási palettát felvonultató Educatio nemzetközi szakkiállításon.
Fotó: Miskolci Egyetem

Ezerszámra látogattak el a hallgatójelöltek, mint még végzős középiskolások a Miskolci Egyetem standjához a háromnapos Educatio Nemzetközi Oktatási Kiállításon Budapesten január 12-e és január 14-e között. A kimagaslóan nagy érdeklődés egyértelműen érzékelhető volt a Miskolci Egyetem széleskörű képzései iránt. Még az Educatio nyitónapján Ádám Zoltán, a Miskolci Egyetem oktatási és minőségbiztosítási igazgatója úgy fogalmazott: az intézmény új, esélyteremtő felvételi szabályozással várja a jelentkezőket.

Az egyetem karain elérhető képzéseket interaktív, akár játékos formában is megjelenítő bemutatók ezrével vonzották az érdeklődőket az ország szinte valamennyi pontjáról: a Dunántúltól kezdve, az Alföldön át egészen Kelet-Magyarországig. A standokon a leghitelesebb információforrások, a hallgatók és az oktatók tapasztalatai szerint a látogatókat minden képzési forma érdekelte a műszaki, a gazdasági, a jogi, a zenei és az egészségügyi karokon. A középiskolások nem egyszer hosszú sorban állást is vállaltak azért, hogy választ kapjanak a kérdéseikre. Mások mellett arra, hogy milyen is a miskolci diákélet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!