Ugrás a tartalomra

Itt a strandszezon, segítünk! Regisztráljon pénteki nyílt napunkra!

Utoljára módosítva
2022. július 16. szombat 07:38
Szabaduljon meg biztonságosan, egészségesen a felesleges kilóktól! Dr. Ispány Marietta rendelése július 8-án nyílt napot tart. A helyszínen ingyenes orvosi mérés és tanácsadás lesz. (Támogatott tartalom.)

Szabaduljon meg Ön is biztonságosan, egészségesen a felesleges kilóktól, kezdje el a diétát a nyílt napunk keretén belül és mi lehetőséget adunk arra, hogy a helyszínen az INSUMED shake-t megkóstolhassa 7 féle ízben. 

Biztonságos és fertőtlenített környezetben ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel vizsgálat, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, a máj glikogénszintjének ellenőrzése, diétás tanácsok.

A fogyókúra elkezdésekor ingyenes a mérés. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, vagy a koleszterinszintje, reflux betegsége van, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen minket bizalommal! Erősítse meg immunrendszerét!

 A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

BEJELENTKEZÉS A 70/322-5982-ES TELEFONSZÁMON lehetséges. 

Dr. Ispány Marietta vagyok, 10 éve foglalkozom az INSUMED orvosi fogyókúrával. Akár 5,10,20,70, 100 kg-ot kell leadnia, minden segítséget megkap célja elérésében! Fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

INSUMED Rendelő
Miskolc, Arany János utca 9. I/1.
Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

www.facebook.com/insumedmiskolc

További hírek

Olvasnivaló