Ugrás a tartalomra

Itthon győzött a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. október 26. hétfő 11:37
Három pontot szerzett a DVTK a PAFC ellen.
Fotó: Mocsári László

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában magabiztosan győzött a DVTK a PAFC ellen. Az első félidőben Stefan Dražić kezdte a gólgyártást, majd kiharcolt egy büntetőt, amit Mirko Ivanovski értékesített, végül Gheorghe Grozav értékesítette Márkvárt Dávid tökéletes passzát. A második játékrészben a vendégek mentek a veszett fejsze nyele után, míg a DVTK ellentámadásokkal próbálkozott, de egyik csapat sem járt eredménnyel, így a DVTK itthon tartotta a pontokat.

OTP Bank Liga 8. forduló
Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 3-0

Miskolc, DVTK Stadion, 1730 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Garai Péter, Horváth Róbert; Pillók Ádám, Németh Ádám).
DVTK: Danilović - Szűcs K., Karan, Hegedűs J. - Polgár, Márkvárt, Max, Memolla - Ivanovski, Dražić, Grozav.  Vezetőedző: Feczkó Tamás.
PAFC: Tóth B. - Nagy Zs., Szolnoki, Meißner, Spandler - Plšek, van Nieff - Slagveer, Băluță, Knežević - Mance .Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

Csere: Memolla helyett Hasani a 46., Băluță helyett Urblík az 59., Slagveer helyett Kiss T. a 64., Grozav helyett Rui Pedro a 77., van Nieff helyett Komáromi a 83., Ivanovski helyett Korbély a 87., Dražić helyett Makrai a 89. percben.
Sárga lap: Dražić a 9., Spandler a 14., Szolnoki a 21., Plšek a 25., Ivanovski az 54., Karan és Mance a 68., Hasani a 71., van Nieff a 72. percben.
Piros lap: Spandler az 56. percben.
Gólszerző: Dražić (1-0) az 5., Ivanovski (2-0, 11-esből) a 18., Grozav (3-0) a 38. percben.

Mocsári László képgalériája


Kulcspillanatok

5. perc: Polgár ugratta ki Stefan Dražićot, aki az ötös jobb oldali sarkán visszavette a labdát, ezzel lerázta védőjét, és jobbról ballal a kapu hosszú odalába tekert, 1-0

18. perc: Szűcs szöglettel felérő bedobását Grozav középen megcsúsztatta, Dražić levette a 11-es pontnál, és ahogy befordult a védők között, buktatták. 11-es a DVTK javára! Mirko Ivanovski a kapu bal oldalába lőtt, Tóth eltalálta az oldalt, de nem tudott védeni, 2-0

38. perc: Márvárt-Ivanovski-Márkvárt háromszögezés után a diósgyőri 14-es jobbról a hosszú oldali kapufához kanyarította a labdát, ahol Gheorghe Grozav érkezett, és közelről a hálóba passzolt, 3-0

56. perc: Dražić elment volna Spandler Csaba mellett, ő azonban kézzel fogta meg a labdát. Volt már egy sárgája, így piros lapot kapott.

További hírek

Olvasnivaló