Ugrás a tartalomra

Járjunk nyitott szemmel a Régiségvásáron!

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. október 05. hétfő 08:46
Ha eddig csak a jól megszokott kereskedőinket kerestük volna fel, akkor fogadjuk meg: mostantól nyitott szemmel kutatunk a régiségek között! Nyitottság az újra – ez az októberi Régiségvásár üzenete számunkra.
Juhász Ákos képgalériája!

Bevallom, eddig főleg a könyvritkaságok miatt sétáltam végig a minden hónap első vasárnapján megtartott Régiségvásáron. Rengeteg különleges, máshol be nem szerezhető kötettel lettem gazdagabb (roskadozik is a könyvespolcom tőlük), de hiába frissítik kínálatukat a kereskedők időről időre, egyre nehezebb olyan kiadványt találni, amiből egy példány ne gazdagítaná már az állományomat.

Úgy indultam tehát neki a mostani nézelődésnek, hogy a könyveket ezúttal hanyagolom, és más, számomra érdekes, különleges dolgok után kutatok.

Kerámia, képkeret, egy (újabb) bicikli, tárolóedények, kőszobrok, füstölő, antik bútor – csak nyitott szemmel kell járni, és lehet, hogy megbújva a többi között, de megtaláljuk a lakás ékességévé váló tárgyakat. Ne rohanjunk hát, figyeljünk, keressük a szépet, a jót – biztosan ráakadunk, ha nyitottak és kitartóak vagyunk!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!