Ugrás a tartalomra

Játékra hív a MIVIZ

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 02. csütörtök 12:19

A MIVÍZ Kft. külön kiadványa a Hírmondó, melyet májustól a számlával együtt postáznak ki.

A Hírmondóban bemutatják Miskolc város ivóvízellátását, információt nyújtanak a víztakarékosságról, rávilágítanak arra, hogy milyen problémát okozhat az, ha elfogy a tiszta ivóvíz és miért fontos az, hogy csapvizet igyunk. 

Végezetül a csatornahasználati illemtan témakörét is körbejárják és megtudhatjuk azt, hogy mi nem kerülhet a lefolyóba, a csatornahasználati illemtan be nem tartásának milyen következményei lehetnek és hova kerüljön az, amit nem lehet a csatornába dobni.

A Hírmondó mellett talál egy kvízlapot is, amit ha helyesen kitöltve visszaküld, részt vehet egy sorsoláson.
Az első 100 beküldő, aki helyesen töltötte ki a kérdőívet, garantált ajándékcsomagot kap. Ezenfelül további értékes nyereményeket sorsolnak ki azon fogyasztók között, akik hibátlanul kitöltötték és visszaküldték a kérdőívet.

Az I. helyezett egy mosogatógéppel, a II. helyezett egy mosógéppel és a III. helyezett egy SodaStream készülékkel (+ egy csomag koncentrátum-válogatással) lehet gazdagabb.

A nyertes fogyasztókat a megadott elérhetőségeken értesítik.

Játékra fel! Sok szerencsét kíván a MIVÍZ Kft. csapata!

Ezt a Hírmondót a KE-HOP-2.1.7.-19-2019-00001 azonosítószámú és „VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS SZEMLÉLETFORMÁLÁS A MIVÍZ KFT. SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÉN” című pályázat céljával és fő üzenetével összefüggésben állítottuk össze.
 

Széchenyi 2020

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!