Ugrás a tartalomra

Jelenleg is dolgozik a MIVÍZ a Martinkertvárost és a Diósgyőrt érintő üzemzavaron

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 16. kedd 13:48
A MIVÍZ Kft. tájékoztatja az érintett lakosokat a hétfői sorozatos csőtörések kapcsán, hogy Diósgyőrben a Fazola Henrik és a Gózon Lajos utcákban, Martinkertvárosban pedig a Radnóti és a Csokonai utcákban helyreállt az ivóvízszolgáltatás.

Kedden várhatóan Diósgyőrben a Budai Nagy Antal és a Kacsóh Pongrác utcákban, Martinkertvárosban a Dráva utcában, a Szrog Sámuel utcában, a Franklin Benjámin utcában és a Kapos utcában is meg fog történni a hibák elhárítása és az ivóvíz szolgáltatás helyreállítása - fogalmaz közleményében a cég.

A munkavégzéssel érintett területeken a hibaelhárítás befejezéséig továbbra is lajtos autókkal biztosítja az ivóvíz ellátást a MIVÍZ.

A közlemény szerint a munkák velejárója lehet a visszanyitást követő, esetlegesen előforduló, átmeneti vízzavarosodás, mely a kifolyók megnyitását követően megszűnik.

Az autósokat és gyalogosokat továbbra is kéri a MIVÍZ, hogy a munkaterületek környezetében fokozott óvatossággal közlekedjenek.

"Az érintett területek Lakosságának a MIVÍZ Kft. köszöni a türelmet és megértést, Kollégáink a mostani kedvezőtlen időjárási körülmények között is a hibák mihamarabbi elhárításán dolgoznak" - írják.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!