Ugrás a tartalomra

Jó kezekben a Jókai lakótelep

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 30. hétfő 19:04
Száz darab 'I love Jókai lakótelep' feliratú, környezetbarát, vászon bevásárló táska került a lakók kezeibe a Jókai Szombat rendezvényen.

A sűrű hétvégi program próbameccsel kezdődött pénteken a Fazekas utcán, amelyen az MVSI sportolói ellen Kiss János alpolgármester, Rakaczki Zoltán sportért felelős polgármesteri biztos és Milen Vukicevis, az MVSI edzője játszott a közelmúltban elkészült, közel 8 millió forintos, modern sportburkolattal ellátott kosárlabda-pályán.

A Jókai Szombat szüreti hangulatban és a környezetvédelem jegyében telt. A gyerekeket vonzották a miskolci állatkertből érkező állatok, a kutyabemutató, az ügyességi játékok. Aki pedig maga díszített ki egy papírzsákot, az tele pakolhatta almával és haza is vihette. Óriási sikere volt a frissel préselt mustnak is. Hogy hogyan lehet a mindennapjainkban odafigyelni a környezetünkre? - erről Görög László és Papp Endre színművészek beszélgettek az érdeklődőkkel.

- Fiatalodtam egy kicsit a próbameccs után. A kiváló sportpályán remek hangulatban lehet sportolni - mondta Kiss János alpolgármester. A Jókai Szombaton pedig hozzátette: - Nagy öröm, hogy igazi sztárok is vállalták, hogy leülnek a lakótelepi gyerekek közé és a környezetvédelem fontosságáról mesélnek nekik. Külön köszöntöttük Görög Lászlót, aki az ország legjobb férfiszereplője címet nyerte le a közelmúltban a magyar színházak országos versenyében.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!