Ugrás a tartalomra

Jól halad a strandfejlesztés Miskolctapolcán

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 01. csütörtök 09:08
A földmunkával végeztek, már a közműveket építik Miskolctapolcán. Több mint harmincötezer köbméter földet szállítottak el, és körülbelül száz tonna betonacélt használtak fel eddig. Jó ütemben épül az ország legizgalmasabb élményfürdője.
Fotó: Végh Csaba

Nagy a sürgés-forgás Miskolctapolcán. A strandfejlesztés egyre látványosabb. Az emberek és a munkagépek is folyamatosan dolgoznak, a földmunkával már végzett is a kivitelező. Jedlicska Róbert, a Peka Bau Kft. főépítés-vezetője a Miskolc Televíziónak elmondta, már a cölöpözés is a vége felé tart.

– Vasbetonszereléssel foglalkozunk most, illetve az alaplemez-öntést kezdtük el a héten, de a külső közmunkák is tartanak már másfél-két hónapja – tudatta, hozzátéve: a csapadékcsatorna, a szennyvíz- és az ivóvízgerinc is épül már.

Az ország legizgalmasabb élményfürdője épül Miskolctapolcán. Az alapkő letétele alkalmával a város polgármestere kiemelte: Miskolctapolca egyszerre lesz az önfeledt, hangos szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja, ahol a wellnesstől a konditermen, vizes játszótéren, úszómedencén át a kanyargó csúszdaparkig minden megtalálható – mondta el Kriza Ákos.

Magyarország legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és élményfürdő komplexuma 2020-tól a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolcot. Az új fürdő évi 280 ezer látogatót és 70-100 új munkahelyet jelent a városnak.

Így fog kinézni az ország legizgalmasabb élményfürdője

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!