Ugrás a tartalomra

A Kántor Band és a lovasok

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. február 25. péntek 17:09
Múlt szombaton tartották meg a Borsodi Lovasbált, ahol fellépett a Kántor Band. A zenekar ezer szállal kötődik a lovassportokhoz, vezetőjük, Kántor László azt mondja, a megye lovasai ott vannak a legjobbak között.

Ahogy arról a minap.hu is beszámolt, a DVTK Stadion VIP termében megtartott eseményen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Lovas Szövetség elismerte a tavalyi év kiemelkedő teljesítményeit. A fiatalok díjazása mellett a lovastársadalom számára közösségerősítés szempontjából is fontos volt a bál, hiszen a különböző szakosztályok tagjai szinte egyedül ilyenkor tudnak találkozni.

Fotó: Mocsári László

- Borsod-Abaúj-Zemplén megyében top-lovasok vannak, reménykedünk egy olimpiai szereplésben - mondta Kántor László.

A fiával tavaly részt vettek a Portugáliában megrendezett ifjúsági Európa-bajnokságon, és a díjugrató edző párját is elkíséri minden egyes versenyre. Ő egy lovasegyesületet vezet.

Az említett lovasbálon ezúttal azonban más tisztségében is részt vett Kántor László: a Kántor Band-del léptek fel a rangos eseményen.

- Tánczenét, vendéglátós és mulatós zenét játszunk Zsíros Józseffel (billentyű) és Erdei-Nagy Csabával (gitár). Ez a formáció 2009 óta zenél együtt, a baráti kapcsolatunk még régebbre nyúlik vissza. Rendszeresen fellépünk - főleg a megyében - esküvőkön, bálokon, céges rendezvényeken - tette hozzá Kántor László.

Programjaikról és a zenekarral kapcsolatos hírekről honlapjukon és hivatalos Facebook-oldalukon is tájékozódhatunk.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!