Ugrás a tartalomra

Ketten érkeznek, ketten távoztak

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. július 01. hétfő 15:39
Alakul a 2019/20-as bajnokságot új edzővel kezdő miskolci férfi vízilabdacsapat kerete. Aktualitások a PannErgy-MVLC háza tájáról.

Bachner András szakmai igazgató érdeklődésünkre arról tájékoztatott, hogy a korábbi hírek igaznak bizonyultak: a több éve Miskolcon játszó Alex Bowen a Mlados Zagreb csapatához igazolt, de nincs már a keretben Szőke Szabolcs sem, ő Szombathelyen folytatja.

Vannak azonban érkezők is: a korábban már bejelentett, fiatal balkezes olasz játékos, Eduardo Manzi mellett a montenegrói Dimitrije Krijestorac is Miskolcra igazolt.

– Csapatunk erőssége, hogy a mag 2-3 éve együtt játszik, jól ismerik egymást a fiúk – emelte ki a szakmai igazgató, akitől azt is megtudtuk, hogy a felkészülés hamarosan, július 10-én megkezdődik. Ezen a napon tartanak sajtótájékoztatót is, ahol az említett új játékosok és az új vezetőedző, Vidumanszky László is bemutatkozik.

Vidumanszky László és Bachner András

Még ebben a hónapban eldől az is egyébként, hogy az Európa Kupában szerepelhet-e házigazdaként Miskolc. – Az első fordulón tovább kell jutnunk, ebben nincs kérdés. Aztán meglátjuk, a második körben szívesen vállalnánk, hogy mérkőzéseket rendezhessünk – tette hozzá Bachner András.

A nemzetközi kupáig sem maradunk azonban vízilabda nélkül: ahogy arról korábban beszámoltunk, újabb válogatott mérkőzéseken szurkolhatunk a nyár folyamán a Miskolctapolcai Strandfürdőben. Ezúttal az utánpótlás korosztályok csobbannak majd medencébe: július 22-én kezdődik az ÖMV Kupa válogatott torna – itt a miskolci Vismeg Zsombor miatt is érdemes kilátogatni a mérkőzésekre –, augusztus 8-án pedig a klubcsapatok számára kiírt MENTO Kupa várja az érdeklődőket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!